ÜRÜN NO ÜRÜN ADI UYGULAMA AÇIKLAMA
ATF-3001 Cr TOZ ALÜMİNYUM SARI KROMAT DALDIRMA ATF 3001 Cr Alüminyum ve alaşımlarının yüzey pasivasyonunu sağlayıp korozyona karşı koruyan homojen ve ince bir kromat filmi oluşturur. Yalnız başına çevre şartlarına karşı koruma yaptığı gibi yaş ve toz boyama için çok iyi bir ara tabakadır. İyi bir ön işlem uygulanmış parçalarda çok iyi sonuçlar veren ATF 3001 Cr kullanılması kolay ve ekonomik bir banyo oluşturur. Banyo kuruluşu 5 gr/lt ATF 3001 Cr,3 ml kons.nitrik asittir çalışma sıcaklığı oda sıcaklığıdır.
ATF-3130 Cr SIVI ALÜMİNYUM KROMAT SPREY,DALDIRMA ATF-3130 Cr Alüminyum alaşımlarının yüzey pasivasyonunu sağlar ve korozyona karşı koyan ince bir kromat film tabakası oluşturur. Yalnız başına çevre şartlarına karşı koruma yaptığı gibi yaş ve toz boyama için bir ara tabakadır. Banyo kuruluşu % 2-3, çalışma sıcaklığı oda sıcaklığıdır.
ATF-3050 Cr ALÜMİNYUM YEŞİL KROMAT DALDIRMA ATF 3050 Alüminyum üzerine çalışan firmalar için geliştirilmiş yeşil kromat olarak tanımlanan bir uygulamadır. Alüminyum ve alaşımlarının yüzey pasivasyonunu sağlayan korozyon direnci yüksek bir film oluşturur. Tek başına çevre şartlarına karşı koruma yaptığı gibi yaş ve toz boyama için kuvvetli bir zemin hazırlar. Banyo kuruluşu % 2-3 çalışma sıcaklığı 20-50 °C’dir.
Open chat
Merhabalar
Size nasıl yardımcı olabiliriz?